diumenge, 6 de març del 2016

BARRETES DE CEREALS CASSOLANES: d'avena i plàtan

S'ha de anar molt en compte amb les barretes de cereals comercials, ja que ens ho venen com algo sa però conté molta quantitat de sucre. Aquesta recepta és l'alternativa ideal, saludable i sense sucres afegits. He utilitzat el plàtan per lligar tots els elements sòlids, no porta ous ni llet.
 M'han agradat molt!


Ingredients ( per 6 barretes):
- 1 plàtan madur
- una tassa d'avena
- 1/4 de tassa de dàtils
- 1/4 de tassa d'avellanes ( o el que preferiu)
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 1 polsim de sal

Preparació:
Picar els dàtils, les avellanes i el plàtan. Seguidament afegir l'avena, la sal, la canyella i la vainilla.
Barrejar per obtenir una mescla homogènia.
En una safata estendre la mescla amb un gruix de 1cm aproximadament. Espolvorejar amb canyella i pintar-ho amb una mica d'oli per sobre. 
Amb el forn precalentat a 180º, fer al forn durant 20-30 minuts fins que veieu que estigui daurat.
Deixar refredar i tallar-lo a trossos. Guardar en un recipient hermètic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada