diumenge, 9 de març del 2014

FARCELLETS D'ESPÀRRECS VERDS AMB BEICON

Que no saps què fer per sopar un dia...si tens un tipo de pasta tipo brick, philo o pasta full, ja ho tens solucionat! Són super versàtils i et permet fer un plat diferent amb els ingredients que tens per la nevera. Aquest és el cas de la recepta que ensenyo avui. Tenia una pasta brick que havia comprat fa temps i vaig decidir fer un sopar diferent, per trencar la rutina, amb el què tenia per la nevera.  El resultat molt bo i ràpid, amb mitja hora ho tens fet tot!


Ingredients (per 4 farcellets):
- 1 paquet de pasta brick
- 1 ramat d'espàrrecs verds
- 1 porro
- 1 caixa de beicon
- Formatge, en el meu cas Arzua Ulloa que vaig portar de Santiago de Compostela i es fon molt bé.

Preparació:
El primer pas és preparar el farcit: sofregim el porro tallat ben petit amb una mica d'oli. Al cap de 5 minuts aprox, afegir els espàrrecs tallats a trossos i deixar fer a poc a poc perquè quedin tendres. Jo a casa per tal de no utilitzar tant oli, vaig afegint rajolins d'aigua perquè s'evapori i les verdures es vagin fent. Per últim, incorporar el beicon i deixar que es torri al gust. Provar i salar al gust.
Per fer els farcells: pinto la pasta brick amb una mica d'oli. Col·loco el farcit al mig, a sobre el formatge  i tanco el farcellet i el lligo amb una tira de porro llarga ( d'una de les capes superficials).
Posar al forn durant uns 15 minuts a 180ºC ( fins que estigui daurat).

Acompanyat d'una amanida, és un sopar ben complet. Bon profit!


1 comentari:

  1. Mira, quina casualitat! Jo en vaig fer uns igualets fa uns dies! publicats al blog però amb un altre farcit. Semblen ben bons!

    ResponElimina